За Нас

Фирма NANOPROCHEM има дългогодишен опит  в областта на доставките на високо професионални продукти за индустрията, като смазочни продукти ( индустриални масла, емулсия, греси), дозатори за емулсия, почистващи системи за емулсия, филтриращи системи, пакетиращи сиситеми, антикорозионни фолиа и хартии, дозиращи и спрей машини, както и полагане на индустриални подови настилки.

Фирмата ни  поддържа на склад голяма част от изброените продукти. Доставките се извършват в кратки срокове, съобразно  желанията на нашите клиенти. При големи обеми на поръчките при смазочните продукти, доставките се извършват и в автоцистерни, пътуващи от завода на производителя директно до клиента.

Какво стои зад концепцията NANOPROCHEM показват принципите, залегнали в нашата дейност. Това са ценни качества изпитани в историята на NANOPROCHEM, към които ние се стремим и които ден след ден продължаваме градим и развиваме.

6-те основни принципа, които изграждат бизнес концепцията NANOPROCHEM:

  1. ПРОДУКТИ  - всички внесени продукти са с високо качество - проверени и тествани. Ние представляваме в България световно известни производители на специализирани продукти в областта на индустрията.

  2. ЧЕСТНОСТ - съотношението между нашите цени и предлаганите от нас услуги се следи стриктно. Ние не позволяваме то да се превърне  във фалшив критерий за конкуренция.

  3. ЕКИП - нашия екип се състои от хора, които обичат да работят и да се наслаждават на това, което правят. Ние сме убедени, че успехът на компанията се  дължи преди всичко  на хората работещи в нея.

  4. ПАЗАР - за нас е важно пазарът да прави разграничение между наистина професионални и случайни продукти. Отдаваме много време и усилия за постигане на това.

  5. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ - за нас професионалното отношение е водещо. Разглеждаме детайлно всеки проблем на нашите клиенти и даваме специализирани решения.

  6. ЕФЕКТИВНОСТ - за нас максимална производителност и минималния разход са водещи при прилагането на
    конкретно решение.