Новини

Екипът на NANOPROCHEM взе участие в проведената девета логистична конференция  "Интелигентна логистика, спечели бъдещето".

Събитието се проведе на 12.10.2021, в София Ивент център (SFC), Парадайз център, София.
ОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ е най-голямото събитие в логистичния сектор в България. През 2021-а конференцията ще се проведе за девета поредна година. Организатори са екипите на Българска Транспортна Преса и списание ЛОГИСТИКА. Логистичната бизнес конференция е престижен международен форум, където участниците научават добри практики и нови тенденции във веригите на доставки.
Екипът ни имаше възможност да представи технологични решения в областта на индустриалните подови настилки.

 

 

За поредна година, екипът ни взе участие на специализиарното изложение за металообработка MachTech 2021. Изключително успешно изложение, въпреки пандемичната обстановка в страната. Три дни изпълнени с ползотворни срещи, контакти и предложения за сътрудничество. 

Благодарим на всички наши клиенти и партньори, които отделиха от времето си и посетиха нашия щанд. Благодарим и на новите партньори за  предоставената възможност да им се докажем!

 

Уважаеми клиенти,

имаме удоволствието да ви предложим качествени водно задвижващи дозиращи помпи на италианската марка МIXTRON -световен лидер в областта на прецизното дозиране.

 

Уважаеми клиенти и партньори,

Екипът на NANOCHEM България Ви пожелава весели Коледни и Новогодишни празници!

 

 

Във времена на пандемия, условията при които получаваме болнична помощ са от значение..
Реализиран проект в МБАЛ, град Разлог, 200кв.м. епоксидно покритие с чипс и запечатка от полиуретанов гланцов лак.
Така нанесената безфугова подова настилка има отлични антибактериални свойства. Устойчива е на трафик и има отлични противохлъзгави параметри.

Уважаеми колеги и партньори,

Екипът на NANOCHEM България, подкрепя сдружение ParaKids, където към днешна дата се работи с над 200 деца и младежи, диагностицирани с различни физически и ментални проблеми.


Призоваваме всеки от Вас, който има възможност и желание също да ги подкрепи.
За повече информация, моля посетете http://parakids.org/

Уважаеми клиенти,

С цел по-ефективно, качествено и бързо обслужване, с огромно удоволствие ви съобщаваме, че от началото на месец април отворихме офис със складова база в град Плевен.
На Ваше разположение ще бъде инж. Павел Минчев - Регионален Мениджър, Индустриални флуиди.
p.minchev@nanochem.bg
0882545949

 

Щастливи сме да ви информираме, че за втори път екипът на хранителни магазини Промаркет ни гласува доверие и ни повери реализирането на проект за полагане на индустриална подова настилка в пореден техен обект.
Положената сиситема е полиуретан цимент и е с площ около 250 м2.
Системата е изключително подходяща за зони с много натоварен трафик и е с антибактериални свойства. Сертифицирана и много подходяща за хранително вкусовата промишленост.

Екипът ни благодари за доверието и желае на Промаркет, новият магазин да бъде препълнен с доволни клиенти!

Отлична работа!

Изключително компроментирана повърхност, силно омаслена..

..голямо предизвикателство и огромно удовлетворение от резултата!

Старите плочки в коридора, вече не са проблем.
Устойчива подова настилка с отлични характеристики и модерна визия.
Реализиран проект в частен дом.

Екипът на NANOHEM България, съвместно с колегите от NANOCHEM Румъния взе участие в проведено продуктово обучение в производставената база на световния лидер в областта на производство на епоксидни смоли и материали за индустриални подови настилки -RINOL.

Обучението се проведе в Италия, град Ровиго в периода 14-17.01.2020г.
Събитието бе водено от г-н Симон Роси - Технически мениджър - подови настилки RINOL.
На обучението бяха демонстрирани различни подови системи, сред които и най - иновативното решение  за помещения с много висока влажност - саморазливен микро цимент. Материалът е с изключително добри технически параметри и отлични абсорбиращи влагата свойства.

Партньорството ни с RINOL ни предоставя изключително богата гама от продукти, които могат да се прилагат в различни системи, според специфичните изисквания на клиента.
Присъстващите членове , получиха сертификат за професионална компетентност относно представените сиситеми и продукти.

 

 

 

Уважаеми клиенти,

С настъпването на новата година, и с цел да ви бъдем максимално полезни, екипът ни въвежда няколко нови услуги.
Една от новите услуги касае сектор Индустриални подови настилки, където въвеждаме услуга за почистване и възстановяване (освежаване) на положени вече индустриални подови покрития. Можем да бъдем полезни при захабени епоксидни и полиуретанови покрития, които са били изложени на дългосрочна, интензивна и тежка експлоатация.
Почистването се извършва с професионални почистващи ротационни машини, работещи със слабо алкални почистващи препарати. Възстановяването на захабените участаци преминава през няколко етапа:
- почистване, премахващо органични и неорганични замърсители на повърхността, като например мазнини, масла, греси и т.н.;
- фино шлайфане, премахващо най-горния и захабен слой на покритието;
- нанасяне на допълнителен слой боя, при необходимост;
- полиране, възстановяващо първоначалния гланцов ефект на настилката.
Екипът ни има възможност да почиства, както малки площи, така и големи индустриални повърхности, еднократно или регулярно със сключен договор за поддръжка.
Регулярното почистване и освежаване на индустриалните подови настилки, подложени на интензивен трафик, чести замърсявания и атмосферни влияния, удължава многократно техния експлотационнен живот.
За повече информация, както и за изготвяне на индивидуална оферта, моля да се свържете със Северина Мишева - Мениджър, сектор Индустриални подови настилки, на телефон 0882/461 309 или на мейл s.misheva@nanochem.bg .

 

Друга нова услуга, която въвеждаме, касае сектор Металообработка. Услугата е за обслужване и поддържане на смазочно-охлаждаща течност, основно почистване на CNC машини. Почистването се извършва с индустриална машина с капацитет 330л. Чрез почистването постигаме филтрация на използваната емулсия, като премахваме утайки, стружки, замърсяващи масла, което води до удължаване живота на смазочно-охлаждащата течност, както и възстановяваане на техническите параметри.
За повече информация и записване на час, може да се свържете с Асен Петров - Мениджър, сектор Металообработка на телефон 0888/174 738 или на мейл a.petrov@nanochem.bg .

 

Екипът ни от сърце ви желае една здрава, успешна и щастлива нова година!

 


 

На 06.12.2019г., екипът ни взе участие на конференция организирана от сдружение "Клуб на отбранителната индустрия". Събитието се проведе в Руския културен център, който се намира на  ул. Шипка 34. Конференцията беше посетена от редица представители на водещи фирми в областта на производството на отбранителна техника, като имаше и представители от други държави сред които:  Израел, Русия, Германия, Италия, Индия и др.
Екипът ни успя да проведе интересни срещи, както и да стартита начални преговори за общо сътрудничество с няколко интересни клиента специализирани  в производството на военна техника, както и с компании имащи необходимост от полагане на индустриални подови настилки.

Уважаеки колеги,

С удоволствие споделяме изпратена до нас референция от "ЕМЦ Дистрибюшън" ЕООД, едно от водещите имена в тръбопроизводството в България.
Сърдечно благодарим за високата оценка и желаем на колегите от "ЕМЦ Дистрибюшън" успешен бизнес!

 

Отново на терен.. oтлична работа!

Професионално почистена CNC машина и заредена за индустриален тест с продукта Quakercool 3618 HBFF. Продуктът отговаря на най-новите европейски директиви, покрива най-високите стандарти за удължаване на емулсията и е предназначен за много тежки опрации, като струговане, фрезоване, пробиване и други на повечето метали.
Машината беше перфектно почистена с индустриалната система за почистване на смазочно охлаждащи течности  ENKAR UV 330.
Реализиран проект - полагане на индустриална подова настилка на външна складова площ към сервизен център Шкода, кв. Дружба.

Обработената площ е с предназначение, съхранение на отработени масла и химикали. Положената полиуратанова боя с ниска разливност, предпазва бетона и се почиства лесно без да остават мазни петна и компроментирани участъци.

Уважаеми клиенти,
Информираме, че двата най-добри бранда в производството на смазочно охлаждащи течности QUAKER и HOUGHTON се обединяват и образуват глобален лидер в областта на индустриалните  производствени течности за металообработка.

  

 

Щастливи сме, че ние също сме част от тази промяна, която носи на вас, нашите клиенти много повече възможности за подобряване на производствените процеси, увеличаване на ефективността и намаляване на производствените разходи. 

 

Щастливи сме да ви съобщим, че успяхме успешно да доставим индустриална система за почистване на смазочно-охлаждаща течност, за производствените потребности на един от най-големите заводи за производство на изделия за военната промишленост - ЕМКО.
Индустриалната система ENKAR UV 330, почиства с лекота смазочно-охаждащите течности от масла, стружки и други замърсители. Системата е изключително мощна с капацитет от 330 л в минута и е подходяща за ежедневна употреба. Освен това тя е и изключително лена за работа от операторите на производствените машини. Регулярното почистване и филтриране на емулсията, може да удължи значително животът на смазочно-охлаждащата течност, както и да доведе до  по-добър краен ефект на детайлите.
Освен доставената система, екипът ни разполага с демострационна такава, с която можем предложим регулярна услуга за почистване на смазочно-охлаждащата течност на много наши клиенти. 

За поредна година, екипът ни традиционно взе участие на предстоящата седма логистична бизнес конференция.
Конференцията беше организирана от Българска транспортна Преса  и бе престижен форум,  за добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Конференцията осигури отлична възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, ИТ продукти и услуги. За 2019 г. е избрана темата Веригата на доставки: ТЕХНОЛОГИИ И ХОРА.

Акценти на Логистичната бизнес конференция 2019:

• Пътят на доставките: Безгранична креативност
• Стратегии, сигурност и сътрудничество във веригата на доставки
• Електронната търговия и веригата на доставки
• Бизнес решения за управление на склада, парите и хората

 

Екипът ни взе участие със собствен щанд, където ще представхме най-новите и интересни технологии свързани с полагането на индустриални подови настилки.


Конференцията се проведе на 29 октомври 2019г. в Sofia Event Center (SEC), гр. София, бул. Черни връх 100, Парадайс Център ет. 3.


 

В периода 24-26.07.2019 в нашия офис на посещение беше г-н Гилберт ван Барен - Продуктов Мениджър - специални хидравлични флуиди в Quaker.
Неговото посещение беше във връзка с възложен проект от голям наш клиент за внедряването на негорима хидравлика Quintolubric 888-46 в две смесителни електроиндукционни пещи и съпътстващи системи с вместомост над десет тона хидравлична течност.
Освен това, през неговото посещение имахме и възможността да проведем продуктово обучение на специалисти от нашия екип на тема "Ползите от използването на негорими био разградими хидравлични течности".

Изминалият месец, беше наситен с много посещения от наши партньори във връзка с различни проекти и тестове при наши настоящи и бъдещи клиенти.
С радост посрещмахме и г-н Джани Амато - Търговски мениджър в Die Tronic,италианска марка, лидер в областта на системи и мехамизация за нанасяне на антикорозионни препарати и смазване, чрез спрей системи.
Визитата му беше по повод финални преговори за инсталиране на онлайн спрей машина за нанасяне на антикорозионен препарат директно на производствената линия.

Щастливи сме да ви информираме, че в края на миналия месец успешно приключихме тест по предоставена възможност от голям наш клиент - София Мед по възложен проект за почистващ и антикорозионен препарат.
За теста получихме подкрепа от колегите от BORER, които посетиха България специално за случая.
Сред визитата присъстваха г-н Maсимо Десоле - Директор Индустриална дивизия; г-н Стефан Мауерхофер - Директор индустриални проучвания и развитие.

 

За първа година екипът на NANOCHEM България, взе участие на специализираното изложение за леене и леярско оборудване GIFA 2019. Събитието се проведе в периода 25 - 29.06.2019г, в Дюселдорф, Германия.

Изложението се провежда традиционно през две години, като форматът му е тясно специализиран и изключително интересен.

И тази година посетителите имаха възможност да разберат повече за иновациите в леярската индустрия, като и да обменят опит за нови и ефективни продукти и технологии.

Екипът ни успя да реализира ползотворни срещи с леярски фирми от България, Македония, Сърбия и Румъния.

Излезе новия брой на специализираното списание "Индустриални продукти и приложения". В него може да прочетете за ползите от продукта на световно известната марка Quaker - Quintolubric 888 - негорима синтетична хидравлика. Продуктовия модул, може да видите и тук:

 

За поредна година, екипът ни взе участие на специализираното логистично събитие "Логистика в действие 2019". Тази година събитието се проведе на открито, в периода 30-31.05.2019г., в град София, Sofia Airport Center (SAC), на бул. Христофор Колумб 64.
Щастливи сме, че и тази година направихме едно успешно участие, като регистрираме интересни запитвания по бъдещи проекти, свързани с полагане на индустриални подови настилки.Пореден проект, зададен от Металстрой АМС, беше реализиран преди няколко дни. Индустриалното подово покрите е нанесено върху външна площ на складова база на фирма за производство и търговия на индустриална химия.

Използваната подова система е с много добра устойчивост при тежък и интензивен трафик, лесна за поддръжка, лесна за миене с неутрални почистващи препарати, устойчива е на механично въздействие.Екипът ни благодари на Металстрой АМС ООД, за доверието и желае успешен бизнес!

 

 

Излезе новия брой на специализираното списание "Индустриални продукти и приложения". На страниците му може да откриете и интервю на нашия управител - г-н Борис Бояджийски.
Цялото интервю, може да прочетете и тук:

Щастливи сме да ви информираме, че екипът ни взе учасие на тазгодишното издание на специализираното изложение за металообработка MachTech 2019, което се проведе в периода 15-18.04.2019г., в Интер Експо Център, град София.


И тази година участваха над 150 водещи компании, които представиха над 270 световни бранда. Сред изложителите имаше фирми, които представиха:

  • Машини за огъване и рязане н а листов материал
  • Машини за шлайфане и полиране н а листов материал
  • Машини за рязане и огъване на профили и тръби
  • Машини за закаляване и термообработка
  • Заваръчни машини и консумативи
  • Инструментална екипировка
  • Mашинно проектиране
  • Хидравлични и пневматични устройства и аксесоари
  • Рециклиране и опазване н а околната среда

 Нашият екип, също се радваше на голям интерес и успяхме да проведем редица срещи с настоящи и бъдещи клиенти.

Финализирахме преговори и вече можем да се похвалим с още един клиент, голямо име в българската металообработка. Вярваме, че положихме началото на още едно успешно сътрудничество.

 

Реализирането на  поредния проект в сектор полагане на индустриални подови системи вече е факт. С голямо удовлетворение ви информираме, че завършихме полагането на специализирана подова  настилка и полагане на индустриална система върху стени за интересн проект в с. Гурмазово, възложен на Металстрой АМС ООД. Настлката е положена върху близо 500 кв.м в нова производствена сграда и е изцяло съобразена с изискванията  и стандартите за подови системи подходящи за хранително вкусова дейност.
Освен това положената настилка е подходяща за натоварен трафик и има отлични противоударни свойства.


Екипът ни благодари за коректните отношения на Металстрой АСМ ООД и  желае успешен бизнес на тях и техните възложители!

Щастливи сме да ви информираме, че през последните няколко дни на посещение в България, бяха експерти от Quaker, световно известна марка в производството на смазочни продукти за тръбопроизводство.

Имахме честта на да посрещнем г-н Анди Баркър - Търговски Мениджър за тръбопроизводство, отговарящ за цяла Европа, както и г-н Кевин Риид - Технически Продуктов Мениджър - тръброизводство.

По време на посещението, успяхме да посетим наши клиенти, както и да стартираме процедура по подобряване и разработване на нова формула за продукт, ползван от голям наш клиент. Вярваме, че създаването на нова, индивидуална формула, съобразена изцяло със специфичните потребности на нашия клиент, ще подобри производствения процес и ефективността от него.

Освен това през вчерашния ден успяхме да реализираме продуктово обучение за нашите специалисти. Обучението беше проведено лично от г-н Кевин Риид, създател на едни от най-ефективните формули, залегнали в смазочните продукти Quaker.

Екипът ни сърдечно благодари на г-н Баркър и г-н Риид и нетърпеливо остава в очакване на нови срещи!

Епоксидна подова система с финален мат ефект.

Уважаеми Клиенти,


Радваме се да ви информираме, че се преместихме в нов, достатъчно просторен и голям офис, готов да поема още хора към екипа ни.
Вече може да ни откриете в град Божурище, 2227, бул. Европа 80, ет. 2, офис 207.
Екипът ни кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти да заповядат в новият ни офис, където да се срещнат от близо с членовете на екипа, както и да получат повече информация за услугите, предлагани от компанията.


ОЧАКВАМЕ ВИ!

Уважаеми колеги и партньори,

Екипът на NANOCHEM България, подкрепя Центъра за социална интеграция и рехабилитация - приоритет аутистичен спектър, гр. София, където към днешна дата се работи с над 60 деца и младежи, диагностицирани с аутистични разстройства. Повече от 100 деца са в списък на чакащи и не могат да бъдат приети, тъй като Центърът работи с препълнен капацитет.
Призоваваме всеки от Вас, който има възможност и желание също да ги подкрепи.

Дарителство

Сдружение "Асоциация Аутизъм"


IBAN: BG59STSA93000004098345

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

Повече за Центъра и за проблемите на децата с Аутизъм, може да видите на http://autismbulgaria.com/istoriya

 

Разкажете ни малко повече за различните видове подови настилки (епоксидни и полиуретанови и полиуреа)?

Ние, като NANOCHEM, популяризираме саморазливни епоксидни системи в различни цветове, по индивидуално желание на клиента, полиуретанови системи за много тежък трафик за вътрешно и външно приложение и система от полиуреа за хидроизолация и специални места като хранителната промишленост, здравеопазването и фармацевтичната промишленост.

Каква е разликата между епоксидните и полиуретанови настилки и какви са предимствата на тези покрития?

Най-важните разлики между епоксидна система и полиуретан са: епоксидните системи са само за вътрешно приложение, като промишлени и жилищни сгради. Тези системи нямат гъвкавост и линейна деформация, но притежават неограничени дизайнерски възможности.Тези системи могат да бъдат и със специално предназначение, според специфичните клиентски потребности, например антистатични, огнеустойчиви, противоплъзгащи и др. Полиуретановата система е много добра за тежък трафик за вътрешно и външно приложение. Предимство на полиуретановата система е, че е има UV, гъвкава е и има голяма линейна деформация.Освен това има хидроизолационни свойства. Позволява приложение при много силно киселинни среди, в сладки и солени води и др. Полиуретановата система е изключително подходяща за полагане в студени помещения и хладилни камери при минусуви температури. Намира приложение и като шумоизолация.

На пазара се предллагат два вида епоксидни системи: боя и саморазливна смола, обяснете моля, каква е разликата и какво е тяхното приложение?

Това е доста обширен въпрос, които изисква навлизане в детайли. Ако трябва да обобщя в едно изречение основната разлика между епоксидната боя и епоксидната саморазливна смола е най-вече в експлоатационния срок и здравината на положеното покритие.

Какви са най-често срещаните проблеми при нанасянето на епоксидни и полиуретанови покрития и има ли решения за тях?

Най-често срещаните проблеми при използването на епоксидни или полиуретанови системи са свързани първо с високата влажност в обработваната основа или помещението. При поява на такъв проблем използваме специален грунд NANOCHEM TIXO, специално създаден за изолиране на влажността. Друг често срещан проблем е компроментираната повърхността на бетона.Когато имаме много щети върху бетоновата основа, те трябва да бъдат ремонтирани предварително, за което имаме подходящи смоли. Също така е много важно да споменем, че след нанасянето на системата, повърхността трябва да остане суха до 7 дни, като се избягват физични и механични въздействия, до пълното и втвърдяване.

NANOCHEM е производител на индустриални подови настилки, какво ви отличава от останалите производители?

NANOCHEM е средна по големина компания и имаме преимущество, че можем да произведем в много кратки срокове смола с цвят, по желание на клиента, имаме дизайнерски екип, разполагаме с производствена база и лаборатория, имаме ноу-хау, специализирани експертен персонал и бързина в услугите. Не на последно място нашето морално поведение е основано на зачитане както на социалната и бизнес средата, така и на самата околна среда. Това е основният компонент в изграждането на нашата бизнес стратегия и нашата марка - ECO-бизнес. Нашите продукти са изцяло еко-технологични разработки и в съответствие с концепциите за "Зелена химия".

Какви са новостите и има ли иновативни технологии в полагането и производството на подови настилки, които да решават специфични потребности, като зони с много ниски температури, злони изложени на вода и влага, ерозирани бетонни повърхности, некачествен бетон и т.н.?

Иновацията за полагане в зони с отрицателна температура до -35 градуса е нанасянето на специална смола, която се втвърдява с UV лампа, което позволява системата да бъде нанесена с четири слоя, в рамките на няколко часа и може да се използва веднага. За водата и влагата, ерозирания бетон или „бедния“ бетон имаме смоли предназначени за всеки отделен случай. За "NANOCHEM" лимитът е просто ... да кажем въображение. За всяка ситуация, за всеки клиент, ние сме в състояние да предоставим правилното и професионално решение.

Уважаеми колеги и партньори,

Екипът на Нанокем България затвори една успешна година. Година през, която реализирахме интересни проекти и предложихме ефективни решения на специфични клиентски запитвания. Вярваме, че сте останали доволни от общото ни сътрудничество през изминалия период.
Щастливи сме да Ви информираме, че новата 2019 започна силно за нашия екип. Работим по реализирането на ключови проекти в индустриалните подови настилки, както и в разширяване на партньорствата с заводи с водещи имена в българската индустрия.
Стартираме годината с още едно ново предизвикателство, което ще ни даде възможност да бъдем максимално полезни за металообработващи компании. От месец януари тази година освен продукти за тръбопроизводство, екипът ни има права да продава на българския пазар и продукти за металообработка на световно известната марка QUAKER, зад която се крие дългогодишен опит и екип от експерти в производството на смазочно охлаждащи течности за металообработка.

Освен качествени продукти, екипът ни е подготвил за металообработващите компании и пълно техническо обслужване и обучения от опитни специалисти, регулярни лабораторни анализи, контрол и проследяване на използваните продукти с цел удължаване живота на емулсията за смяна след втората година. Освен това можем да предложим на специфичните производства продукти със специално създадена за тях формула, така, че максимално добре и ефективно да бъдат покрити техните производствени потребности.

Екипът на Нанокем България, ви желае здрава 2019 година и успешен бизнес!

 

За пръви път, екипът ни взе участие в шестата логистична бизнес конференция -България в европейската логистична мрежа: Възможности, интеграция, трансформация. Събитието е организирано от списание Логистика и Българска Транспортна преса и е най-голямото събитие  в логистичния сектор в България.

Логистичната бизнес конференция е престижен форум,  където се предоставят възможности за споделяне на добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Паралелно с това се осигурява възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, ИТ продукти и услуги.

Събитието се проведе на 25.10.2018г, в София Ивент Център (SEC), Парадайз Център, град София!

 

 

 

 

Екипът ни сърдечно благодари на организаторите Българска Транспортна Преса и сп. Логистика, за професионализмът и сърцатото отношение - БЛАГОДАРИМ ВИ!

Екипът ни успешно реализира зададен проект за полагане на индустриална подова система в ново построен търговско- сервизен център на Шкода.

Предвид приложението на помещенията, положената епоксидна система, изключително подходяща за автосервизи е  с висока химична резистентност и голяма плътност, като покритието е с дебелина 4-6 мм. Именно поради това използваната технология покрива и най-високите изисквания за устойчивост към тежък трафик и издръжливост на химични съединения, като спирачна течност, гориво, моторно масло, различни видове разредители и т.н.

Положента епоксидна система отговаря на последните изисквания за екологични стандарти, като финалния слой, позволява лесно и бързо почистване със слабо алкални почистващи препарати.

 

 

 

Екипът на НАНОКЕМ България, благодари за доверието и коректните отношения и пожелава на ЕУРАТЕК АУТО, успешен бизнес!

За първа година екипът на NANOCHEM България, взе участие на специализираното изложение за производство на алуминий ALUMINIUM 2018. Събитието се проведе в периода 09-11.10.2018г, в Дюселдорф, Германия.

Изложението се провежда традиционно през две години, като форматът му е тясно специализиран и изключително интересен.

И тази година посетителите имаха възможност да разберат повече за иновациите в производството на алуминий в различните сектори на индустрията, като и да обменят опит за нови и ефективни продукти и технологии.

Екипът ни успя да реализира ползотворни срещи с производители на алуминий от България, Македония, Сърбия и Румъния.

 

 

 

Екипът на NANOCHEM България, благодари на всички клиенти, които уважиха поканата и ни посетиха на щанда на QUAKER.

Екипът ни успешно реализира зададен проект за полагане на индустриално покритие на специализирана вана, с голяма площ, част от производствения процес на един от най-големите заводи за мед и медни сплави в България - София Мед.

Предвид приложението на ваната, в която се съхраняват препарати с киселинен и химичен състав, специфично изискване на възложителя беше покритието да е изключително устойчиво на киселини и химикали. Именно поради това използвахме технология с продукта FLOORFIX146, с основна техническа характеристика - висока резистентност към разтворители, киселини, солеви разтвори, алифатни въглеводороди и техните смеси, алкали, естери, кетони и т.н.
Използваната технология е изключително подходяща и за покритие на подове или конструкции, които трябва да бъдат защитени от агресивни химикали в сектори, като: фармацефтична промишленост, млекопреработвателни предприятия, заводи за производство на алкохол, вино, бира и т.н.


 

Екипът на NANOCHEM, благодари за доверието и коректните отношения и желае на СОФИЯ МЕД успешен бизнес!

  

За втора поредна година екипът на Нанкоем България взе участие на специализираното логистично изложение „Шоу в склада – Логистика в действие 2018“.
И тази година, любезните организатори от Българска Транспортна Преса и сп. Логистика, представиха един уникален форум, съчетаващ класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари.


Събитието се проведе в новия cargo-partner iLogistics center, който предлага много добри условия за складиране и обработка на стоки.

И тази година освен интересните контакти, всички ние - и изложители и посетители успяхме да обменим опит и добри практики в традиционния МasterClass: "Управление на склада и доставките." Лекторите отново бяха изключително интересни - Антон Стойков, управител на карго-партнер ЕООД, Никола Стоилов, мениджър Логистика в карго-партнер, както и Калоян Първов, ръководител на отдел Складово стопанство в Производствен център Костинброд на Кока-Кола ХБК България.


Щастливи сме да ви информираме, че участиетието ни приключи успешно с много срещи и клиенти търсещи конкретни решения за специфичната си дейност. Още в началото на следващата седмица екипът ни ще посети на място всички клиенти търсещи варианти за подова настилка, като ще им предложим ефективни решения и експертни съвети. Клиентите, които потърсиха нашето съдеиствие имат различен профил и различни проекти изискващи подовата настилка да бъде устойчива на различни фактори, като износване от висок трафик, химикали киселини, удари, антистатичност и други. Убедени сме, че ще можем да предложим най-подходящата подова сиситема, спрямо конкретните клиентски изисквания и приложение.
За да можем  да ви дадем максимално професионално и експертно мнение, по време на изложението, към екипът ни се присъедини г-жа Санда Цугле, Технически Мениджър в Нанокем Румъния. По време на нейното посещение имахме възможност да и вземем интервю, което ще ви предостави изключително интересна и детайлна информация за ползите при използването на епоксидни и полиуретанови подови системи. Интерюто с г-жа Санда Цугле ще споделим с вас много скоро, чрез нашата уеб страница.


За втора поредна година екипът на Nanochem България има удоволствието да ви покани на предстоящото специализирано изложение за складово оборудване, машини и технологии в логистиката "Шоу в склада" 2018. За поредна година изложението се организира от Българска Транспортна Преса и списание "Логистика". Събитието ще се проведе в периода 14-15.06.2018 в Cargo-partner iLogistics center, гр. София,  ул. Подполоковник Васил Златарев 44А.

Нашият екип ще бъде на Ваше разположение за да Ви представим най-иновативните и ефективни решения в областта на подовите покрития.

Шоуто ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 18:00ч. Достъпът е безплатен за професионалисти, регистрирали се предварително на сайта на изложението.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

На 24-25.05.2018 екипът на NANOCHEM България посети производствената база на световно известната марка Lamiflex за пакетиращи решения.

Производствената база се намира близо до град Стокхолм, Швеция. Посещението ни бе във връзка с покана за среща между дистрибуторите на Румъния, България, Чехия, Италия и Украйна.
Щастливи сме, че имахме възможността да се уверим лично във високите стандарти на производство, както и отличното качество на използваните материали.

Също така екипът ни взе участие в проведено продуктово обучение, свързано с иновациите в областта на пакетиращите машини и пакетиращите продукти. Беше проведена и среща, на която успяхме да договорим много добри условия за продукцията предназначена за българския пазар, което ще ни даде възможност да предложим на вас, нашите клиенти, изключително атрактивни предложения за продукти с много високо качество.

 

 

За пръви път, екипът ни взе участие в шестата логистична бизнес конференция -България в европейската логистична мрежа: Възможности, интеграция, трансформация. Събитието е организирано от списание Логистика и Българска Транспортна преса и е най-голямото събитие  в логистичния сектор в България.

Логистичната бизнес конференция е престижен форум,  където се предоставят възможности за споделяне на добри практики и нови тенденции във веригите на доставки. Паралелно с това се осигурява възможност за срещи и диалог с мениджъри и професионалисти от областите: транспорт, спедиция, 3PL доставчици, куриери, производство, дистрибуция, търговия, ИТ продукти и услуги.

Събитието се проведе на 25.10.2018г, в София Ивент Център (SEC), Парадайз Център, град София!

 

 

 

 

Екипът ни сърдечно благодари на организаторите Българска Транспортна Преса и сп. Логистика, за професионализмът и сърцатото отношение - БЛАГОДАРИМ ВИ!

Екипът на NANOCHEM България, съвместно с техническия екип на NANOCHEM Румъния, успешно финализираха зададен проект за полагане на индустриална подова настилка за един от най-новите обекти на верига магазини PROMARKET.
Използваната технология полиератан - цимент с тониране в цвят по избор е иновативна за българския пазар. Технологията е изключително подходяща за зони с много висок трафик и при наличието на условия за механични въздействия.


Екипът на NANOCHEM, благодари за доверието и коректните отношения и желае на PROMARKET успешен бизнес!

 

От началото на месец септември, екипът ни подписа договор за представителство с италианската компания Cosema Filtrazione. Марката Cosema e световен лидер в производството на индустриални филтриращи системи. Компанията произвежда магнитни сепаратори,  гравитационни филтри, самопочистващи се барабанни филтри, набор от хидростатични филтри, а от скоро и централизирани системи за манипулиране, обезмасляване и съхранение.

С тази стъпка ние вярваме, че ще предложим на нашите индустриални клиенти по качествено и комплексно обслужване!

 

Екипът на Nanochem България има удоволствието да ви покани на предстоящото специализирано изложение за складово оборудване, машини и технологии в логистиката "Шоу в склада" 2017. За поредна година изложението се организира от Българска Транспортна Преса и списание "Логистика". Събитието ще се проведе в периода 13-14.06.2017 в София Сити Ложистик Парк, Склад 1, гр. София, кв. Горубляне, ул. Абагар 22.

Нашият екип ще бъде на Ваше разположение за да Ви представим най-иновативните и ефективни решения в областта на подовите покрития.
 

Шоуто ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 18:00ч. Достъпът е безплатен за професионалисти, регистрирали се предварително на сайта на изложението. Вашата регистрация, може да направите на https://sklad.logistika.bg/bg/menu/170/Registraciq

ОЧАКВАМЕ ВИ!