Пакетиращи продукти и системи

Lamiflex Group е водещ световен доставчик на решения за транспортни опаковки главно в стоманената, алуминиевата и кабелната индустрии. Продуктите включват материали, машини, услуги и подобрения на процесите за опаковане. Lamiflex Group предлага на пазара цялостни решения, включително услуги за рециклиране или повторна употреба на продукти или продуктови системи.


 

Опаковъчни продукти

Опаковъчните продукти Lamiflex са иновативни решения за опаковане за специфични клиентски потребности . Днес компанията разполага с пълна гама от продукти, покриващи много различни нужди за защита от корозия и механични повреди. Благодарение на дългогодишната историята, марката е придобила и сериозен опит в транспортирането на стомана и алуминий по целия свят. Отделът за разработка на продукти в  Lamiflex  продължава да произвежда специфични продукти, покриващи конкретни клиентски потребности. Този вътрешен процес гарантира непрекъснато развитие както на материалите, така и на дизайна.

Пакетиращи системи

Lamiflex е световен лидер предлагащ решения за ръчно и автоматично опаковане на стоките. Марката използва концепция за опаковане, благодарение на която е в състояние да осигури икономична и ефективна система за по-малки единици и процеси с по-малък капацитет. Фокусът е върху  комбинацията машина и материал, която  е изключително важна за крайния резултат. Именно това  позволява на групата Lamiflex да създаде най-доброто решение за всяка ситуация.


Нашите продукти

iTube - Система за опаковане на тръби

iTube е решение за опаковане на тръби с разтегателен филм. Това е оптимално решение за сервизни центрове и средни производствени помещения. Тази полуавтоматизирана система прави тежката ръчна опаковачна дейност, по-лесна и автиматична На тази машина могат да се използват различни консумативи, като Lamistretch и Lamistretch Extra.

Тази автоматична опаковъчна система ще ви позволи да актуализирате вашата опаковъчна линия и да я направите по-ефективна без да влагате допълниутелни инвестиции.
Концепцията се основава на отдаването под наем на системата, която е съобразена с индивидуалния обем на опаковката и размерите на пакета.

iTube може да осигури пълно решение за опаковане:

• Позволява ви да опаковате индивидуално комбинирани снопове тръби и профили, както и плочи, в зависимост от нуждите на клиента.
• Доставка от един източник - Lamiflex отговаря за осигуряване на поддръжка на материали, машини и поддръжка.
• Подходящи за производство в малки количества или търговци на едро за тръби, профили и сервизни центрове.
 
 
 

 

iCoil - Система за обвиване от ново поколение. Иновативена, бърза, лесена и гъвкава.

ICoil е ново поколение компактна полуавтоматична опаковъчна машина. Машината е инсталирана на дъното на контейнера и лесно се премества на нови места. Тя е проектирана да следва метода "plug and play" и се нуждае от 3-фазно захранване за работа. Тази автоматична опаковъчна система ще ви позволи да актуализирате вашата система за опаковане за по-ефективна работа - без големи инвестиции.

Машината е интегрирана на транспортна платформа с размери 20 инча.

Портативният iCoil може да бъде сглобена на подвижна платформа ( камион ) и може  лесно да бъде  инсталирана и пусната в производство за кратък период от време.

Концепцията се основава на отдаване под наем на машина, която е адаптирана към вашия обем на опаковане и размери.

iCoil осигурява цялостно решение за опаковане за защита от влага и корозия на детайли, като:
• Не е необходимо да се фиксира на пода или да се нуждаят от околни системи (конвейери, релси и др.).
• Нивото на защита на готовата бобина може да се регулира от слоеве от филми.Доставка и възможност за еднократно снабдяване - Lamiflex отговаря за осигуряване на поддръжка на материали, машини и поддръжка.
• Подходящ за сервизни центрове и средно производство, както и буферен капацитет.
• Възможно е да надстроите машината с автоматично подаване на защита от мантии и ръбове, както и система за обмен на филми.


 

 

PUSH WRAPPER - нова концепция за опаковане, чрез опъване

Концепцията PushWrapper се състои от специално пригоден пластмасов опаковъчен материал, съчетан със здрава машина за опаковане на стоманени или алуминиеви детайли. Лесно се управлява от един човек, без да се влагат усилия. Бързо се променя производителността при необходимост от завишен капацитет.Ако е необходим повече капацитет, той е лесно да се допълни с допълнителни машини. Двама души могат да управляват четири машини.

Пълната концепция за пластмасова опаковка, използваща PushWrapper, има редица предимства както за производителя, така и за крайния клиент:
• Намалете риска от корозия
• Подобряване на производителността
• Намаляване на разходите за труд
• Подобряване на безопасността и ергономичността
• Подобряване на корпоративното изображение