Индустриални подове

Пълно описание

Приложения

Системите на базата на епоксидна смола, полиуретанови смоли или  покрития от полиуреа са индустриални системи за защита на пода, които могат да имат различни структури в зависимост от вида на материала.

Тези системи се  препоръчват за помещения с индустриални приложения, поради предимствата, които ги  различават от други видове подови настилки:

  • това са икономически ефективни системи с дълготрайна устойчивост на абразия, механични удари и химикали;
  • тези системи, позволяват създаването на декоративни или естетически подове;
  • това са системи, които са устойчиви на всякакъв вид трафик.

Чести въпроси

В този модул, предоставяме информация за най-често задаваните въпроси и отговори. Ако вашия въпрос не е описан по-долу или имате потребност от по-детайлна информация, моля използвайте формата за запитване през модул Контакти или се свържете с нас по телефона.

Услуги

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални консултации за защитни подови покрития, както и тяхното полагане. Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които препоръчваме да бъдат използвани. Извършваме полагане на подовите настилки, както и ремонт на вече полажени такива. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanoprochem, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanoprochem ще се свърже с Вас възможно най-скоро.