Услуги

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални консултации за защитни подови покрития, както и тяхното полагане. Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които препоръчваме да бъдат използвани. Извършваме полагане на подовите настилки, както и ремонт на вече полажени такива. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanoprochem, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanoprochem ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Консултиране

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални  консултации за защитни подови покрития.  Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които  препоръчваме да бъдат използвани. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanoprochem, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanoprochem ще се свърже с Вас възможно най-скоро.